ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ξεκινάει η σχολική χρονιά και λίγο πολύ τις πρώτες μέρες όλοι προσπαθούμε να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι μαθητές μας. Τα άτυπα τεστ αξιολόγησης είναι φύλλα εργασίας που περιλαμβάνουν ασκησιολόγιο που αφορά όλη την ύλη της προηγούμενης χρονιάς, με στόχο την ανάδειξη των κενών των μικρών μας φίλων.

Το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων, στην προσπάθειά του να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία, καθιέρωσε από το 1977 τη 18η Μαΐου ως Παγκόσμια Ημέρα Μουσείων. Αναδεικνύουμε τη συγκεκριμένη μέρα στα ελληνικά σχολέια μέσα απο δράσεις.

Μια μεγάλη ενότητα με 10 κεφάλαια, χωρισμένη σε δύο μέρη για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το quiz ιστορίας και στη μέση της ενότητας εάν κάποιος αποφασίσει να κάνει μία επανάληψη! Για να δούμε κάποιες λεπτομέρειες για τη χρήση των καρτών μέσα και έξω από την τάξη...

Πλησιάζει το Πάσχα και οι μικροί μας φίλοι είναι έτοιμοι για εξάσκηση μέσα από πασχαλινή διάθεση.... Το Βιβλίο Δραστηριοτήτων με θέμα το "Πάσχα" είναι έτοιμο και σας περιμένει αν το χρησιμοποιήσετε!