Άτυπα τεστ αξιολόγησης Δημοτικού - Μαθηματικά

2021-05-21

Ξεκινάει η σχολική χρονιά και λίγο πολύ τις πρώτες μέρες όλοι προσπαθούμε να δούμε σε τι επίπεδο βρίσκονται οι μαθητές μας. Τα άτυπα τεστ αξιολόγησης είναι φύλλα εργασίας που περιλαμβάνουν ασκησιολόγιο που αφορά όλη την ύλη της προηγούμενης χρονιάς, με στόχο την ανάδειξη των κενών των μικρών μας φίλων. 

Στο παρόν άρθρο σας παρουσιάζω αρχεία σχετικά με την άτυπη αξιολόγηση των μαθητών που έχουν ολοκληρώσει τη Β' Δημοτικού. Πιο συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με την ύλη των μαθηματικών, την οποία έχω χωρίσει σε τρεις ενότητες (αριθμοί-πράξεις, ευρώ-ώρα, προβλήματα). 

Κάθε αρχείο είναι έτσι δομημένο που να χαρακτηρίζεται απο διαβαθμισμένα επίπεδα δυσκολίας και να καλύπτει όλη την ύλη μέσα απο μικρό αριθμό δραστηριοτήτων. 

 Το υλικό είναι κατάλληλο και για μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που μπορεί να φοιτούν σε τμήμα ένταξης ή να τους παρέχεται παράλληλη στήριξη.

Μπορείτε να κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ το αρχείο σχετικά με το ευρώ και την ώρα. Τα υπόλοιπα αρχεία μπορείτε να τα αποκτήσετε μέσα απο την πλατφόρμα Teachers Pay Teachers. Πατώντας στις εικόνες παρακάτω μπορείτε να μεταβείτε στο κάθε αρχείο αντίστοιχα.

Εύχομαι να σας φανούν χρήσιμα!!! 

Παρακάτω θα βρείτε τα άτυπα τεστ αξιολόγησης για μαθητές που ολοκλήρωσαν τη Γ' Δημοτικού. Τα έχω χωρίσει στις εξής ενότητες και θα εμπλουτίζονται συνεχώς:

  • Ακέραιοι Αριθμοί - Πράξεις
  • Δεκαδικοί αριθμοί - Κλάσματα
  • Μέτρηση χρόνου, μάζας,επιφανειών
  • Προβλήματα