Ημερολόγιο δραστηριοτήτων μέχρι τα Χριστούγεννα (2018)!

2018-11-28

Το Σάββατο θα μπούμε στο Δεκέμβρη, ένα γιορτινό μήνα, γεμάτο αγωνία μέχρι τα Χριστούγεννα. Τα σχολεία στολίζονται, οι δάσκαλοι προσθέτουν γιορτινές δραστηριότητες ανάμεσα στην παράδοση των μαθημάτων και τα παιδιά ανυπομονούν... Ανυπομονούν να φτάσει η μέρα των Χριστουγέννων!

Για να γίνει ο τελευταίος μήνας του έτους ακόμη πιο δημιουργικός, έφτιαξα το "Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων των Χριστουγέννων", σύμφωνα με το οποίο υπάρχει μια χριστουγεννιάτικη δραστηριότητα για κάθε ημέρα από την αρχή του Δεκεμβρίου μέχρι να κλείσουν τα σχολεία.

Στο ιδιαίτερο αυτό ημερολόγιο μαθητές και δάσκαλοι θα διασκεδάσουν, στολίζοντας το δέντρο της τάξης και ακούγοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια, θα δημιουργήσουν, φτιάχνοντας κάρτες και γλυκά, καθώς επίσης και θα πάρουν και θα δώσουν αγάπη, δωρίζοντας και γράφοντας μηνύματα ο ένας στον άλλο.

Η μαγεία των Χριστουγέννων δεν είναι δύσκολο να επισκεφθεί τις τάξεις μας. Μέσα από όλα αυτά τα ομαδικά δημιουργήματα μόνο αισθήματα ευτυχίας μπορούν να μας συνοδεύσουν με το κλείσιμο των σχολείων. Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία ευτυχία και πολλά χαμόγελα!!!